O body swayed to music, O brightening glance, how can we know 
the dancer from the dance?

Rolstoeldansen

Op 9 jarige leeftijd begon ik met rolstoeldansen. Vrij snel had ik de smaak te pakken en begon ik naast recreatief in groep dansen, ook deel te nemen aan wedstrijden in duo (2 rolstoelgebruikers).

In 2009 besloot ik te stoppen met het recreatieve luik en mij volledig te focussen op het wedstrijden dansen. Hierbij nam ik ook privé-lessen om mijn niveau te verbeteren, met hele mooie resultaten tot gevolg. Sindsdien werd ik al verschillende keren Belgisch- en BeNeLux kampioen. In 2014 stegen mijn danspartner en ik naar de hoogste categorie in het rolstoeldansen en mochten we deelnemen aan Europese en Wereldkampioenschappen.

Ik besloot mij naast duo ook op solo te storten in 2 disciplines (solo ladies, solo freestyle), met resultaat. Dat zelfde jaar behaalde ik brons op het Europees kampioenschap in solo freestyle! In 2017 behaalde ik een mooie 5de plaats op het Wereld Kampioenschap. Ik heb al aan verschillende internationale wedstrijden deelgenomen en na deze goede resultaten heb ik de smaak naar meer te pakken! Ik heb jaren hard gewerkt om op het hoogste niveau mee te draaien en dat dit ook lukt is een droom die uit komt. Maar uiteraard heb ik ook in het dansen nog doelen voor ogen!

Sinds 2018 richt ik mij in het dansen volledig op solo dansen. Sinds 2018 mag ik mij dan ook Vice-Europees kampioen noemen en behoor ik tot de top van de wereld.

U kan mij boeken voor een optreden op uw event.