Catwalk To Rio


Donderdag 10 maart, een dag om nooit te vergeten!

Samen met een hele groep andere artiesten, waaronder ESAC en de musical-opleiding in Brussel, werd ik aangenomen door de Dragone group (Cirque Du Soleil) om de show te verzorgen op een evenement van het BOIC. Dit alles onder leiding van Marc Bogaerts, een topper in zijn vak! Het evenement waarvoor we zo hard getraind hebben was een benefietavond waar de kledij voor de Olympische en Paralympische spelen van 2016 werden getoond. Een eer om hier aanwezig te mogen zijn, maar om hier op te treden, des te meer! Mijn choreo was op mijn lijf geschreven. Ik heb rolstoeltennis gebracht d.m.v rolstoeldans! De mooiste manier om mijn beiden sporten te verenigen. Samenwerken met deze geweldige artiesten, choreograaf en productiehuis was een droom die uit kwam!

SONY DSC

Laat bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *